maa sekaisin, taivaskin

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 




opetellaan leijuntaa

liike on kaunista

ja kantavaa

 

jo säännöt sekoaa

 

oppi ainut ilman ohentaa

 

valhe antaa vaatetuksen

hämmennys avaa uuden uksen

 

 

 

tähti sammuu galakseissa

taivaan musta

 

erotu ei valostaan

 

loppu alun niellä saa

#


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

runon tunnelma tuntuu nyt todelta
uusi maailmanjärjestys olisiko syntymässä
sitä voi ihmetellä, kukin elämässään
runon tunnelma tuntuu nyt todelta
uusi maailmanjärjestys olisiko syntymässä
sitä voi ihmetellä, kukin elämässään
Runo pysäyttää. Asettaa ihmisen ja ympäröivän maailman tilanteeseen, jossa on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.
Koskettavaa ja kaunistakin.
 

Käyttäjän kaikki runot