kaunis, kirkas

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 


elokuussa punainen
makeaisin marjoin loistaa

kuutamollaan 
kaikki rakkauden hetket
timantteina toistaa

elämä rikas

matka maistuu
vaikka kaiku askelien taittuu

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon nimessä kiteytyy upeasti runon sanoma.
Ehkä syksyllä valo vähenee, mutta toisaalta kirkkaus taivaan tähdistä voimistuu,
samoin kuin luonnon hehkuvat värit.
Kiitos ihanasta runostasi!
PS. Minun mielestäni loppusoinnut voivat olla myös rikkautta runoissa.
Loppusoinnutus on taitolaji. Eivät Eino Leinon loppusointurunot vanhene kovin helposti,
sisältö ratkaisee.
 
Kuutamon kirkkaudessa timanttien välke ei hiivu, vaikka askeleet hiljenee. Kuin ikkunan läpi elämää katsottu, kylmäävä kauneus. Upeus.
 

Käyttäjän kaikki runot