jöre

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 

 

Hakiksessa me treffattiin.

Mä ja toi Jöre siis.

Pari vuotta kierrettiin,

kimpassa skoudeja kusetettiin,

 

Ihan heti Jöre snaijasi sen,

ei skrevailla eikä pussata.

Streitisti oltiin lätkässä,

muttei roikuttu toisen nutussa.

 

Kartsaa rundattiin

ja hengailtiin,

vintit ja kellarit

hiffattiin.

 

Tsekattiin monii saumoja,

pummattiin röökirahoja,

Krunikassa flaidattiin,

Jamekset oli ihan eliittii.

 

Kaisiksessa istuskeltiin,

steissin piirakoilla elettiin.

Snadisti ihan styylattiin,

mut' kemiat ei kohdanneet.

 

Sovussa bänät pistettiin,

lähti kumpikin omiin

elämän suunnoksiin.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan myönteinen muistelu,pidän.

kivasti slangilla
sä osaat kaikkea
Osaavasti ja hauskasti stadin kielellä.
Rennon letkeää runopoljentoa.
Mukanaan vei upea kieli. Tietyn ajan ja paikan kuvauksessa täydellistä. Kiitos ⁠♡
 

Käyttäjän kaikki runot