se on syli

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 


ei siitä elossa pääse yli

sen suoja, lämpö läheinen
hohkaa aurassa rakkaan ihmisen

sanat sanomattomain lupausten
huudot hiljaisen ihmisen

kyynel vaienneen vaikerruksen

vain yhdessä hetki on yhteinen


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

monin tavoin puhutteleva runo
missä on se syli josta runo kertoo
läheisyys jota tavoitellaan?
hieno.
Sylin lämpöinen turva ja lohtu.
Hellyyttä ja ikävää.
Näistä elementeistä muotoutuu upea runosi.
Kaunista ja koskettavaa.
Kiitos runostasi Karita. 
 

Käyttäjän kaikki runot