pahan parka

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 

 

 

pyrkimys parempaan

kaarto kauniimpaan

 

on suomalaista

rehtiä ja reilua

elämää jonka takaa ei paha paista

 

 

nyt kun paholaisen kynsi

koukkii, riipii ja raapii

kaikkein heikoimmat ja viattomimmat

kouraisuunsa vaatii

ottaa minkä haluaa, miten kehtaakaan

 

 

minä ymmärrä en, en löydä apua,

en ritaria muita auttamaan

 

ihmisyyttä kai kohta

kaikkialla riisutaan

 

on kuin tuhoutuisi koko maailma

 

tuleva putoaa ja katoaa

 

eikä ole auttajaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika lohduton runo-otanta maailman nykytilasta.
Pistää miettimään ihmiskunnan tilaa.
Ehkä kuitenkin loppupeleissä löydy myös se "kaarto kauniimpaan." 
kiitos sanoistasi

 
Lohduttomuus ja epätoivo sanoissa, kun kuva on hallitsematon ja määrittely mahdotonta. Niin tärkeä runosi ⁠♡
 

Käyttäjän kaikki runot