enemmän olet

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 

 

ihminen on ihmiseksi

ei täydelliseksi, kelpaavaksi

syntynyt …

meidän ihmisyytemme

makuna yhteistä elämäämme

sitä kaipaan ...

 

 

viel' yhä polttavat

iholla kyyneleet

kaipausta kaivavat

iloani hyytäneet

 

arvossa jo olet

ain' arvaamattoman

sydäntä koettelet

vaimon siipattoman

 

 

sattumaako lie

johdatusta ajan

ihmislapsen tie

maisen kantajan

 

ei näkemystä

- liian vähän

ymmärrystä -

oman tärkeän

 

intohimosta

arjenrakkaudeksi

hiljaisuudesta

kuullunlukijaksi

 

 

miten suuri

rikkaus

hiljainen

rakkaus

 

ihmisessä

hiljenee

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ikävää ja kaipuuta
joka ei koskaan hiivu
Pohtivaa, kaihoisaa, kaunista ja koskettavaa.
Hiljaisen rakkauden pohdintaa, olemassaoloa. Kaunis runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot