Aamuyön pienet kuolemat

Runoilija ithriny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Forgiveness is not for sale, nor is the will to forget
 

Aamu kohisee etäisillä valtateillä,
väsymys kietoutuu liepeisiin,
luutuu kasvoihin kiinni.

Koivunsilmujen tuoksu
takertuu tahmeana nieluun.
Kaventuvat railot
vuorokausien välillä.

Pihkaisena virtana
valuvat mittaamattomat hetket.
Uupumuksen juuret kaivautuvat
läpi luun ja kallion.

Haalistuneina helähtelevät
mielen särkyvät säikeet,
valokaarien kalpeat kaiut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vain yksi säde jää elämään ja se lähtee sydämestä, kuten tämä runokin! Kiitos, pidin tästä!

Jo runon nimi säväyttää suruisalla kaiullaan ja sisältö lisää tunnetta...aivan lopussa pienen pieni valoko? Runona hyvin onnistunut.

nätti.

erittäin vahvaa runokieltä.tässä oli jotain erityistä...pidin todella paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot