Ruusu

Runoilija ithriny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Forgiveness is not for sale, nor is the will to forget
 

Taitan ruusun tuoksuvan,
terälehdillään leiskuvan
näen sävyt iltaruskon,
se lämmön, ilon, uskon
ja ystävyyden suo.

Ruusu, kaunis ja lumottu
kuin keijun unista kudottu,
haaveiden pilvistä,
rakkaista silmistä
muiston sulle tuo.

Selite: 
Pieni onnitteluruno mummin syntymäpäiväkorttiin :)
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runosi on ,heleä ja herkkä.

 

Käyttäjän kaikki runot