Hiljaisuus on kahle rinnassa

Runoilija ithriny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Forgiveness is not for sale, nor is the will to forget
 

Yö painautuu kasvojani vasten,
valuu sisään
täyttäen tyhjyyden.

Olen mykkä jääveistos,
tahtoisin huutaa

tuskani irti minusta.

Ääni tukehtuu huulille,
olen pato itselleni

suolaiselle aallolle minussa.

Naamiossani
on kaunis viileä, ilmeetön pinta.

Miten harvoin kyyneleet
enää jaksavat murtautua sen lävitse.

Olen kuun eloton kalvo.

Rakennan siltoja surusta suruun,
ylitse tulvivan maan.

Selite: 
Vain sanoja
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava runo.
Et kai vain oikeasti ole surullinen? :'(

Heinosti yön tunnelma ja mielikuvat nousevat. Kaunis runonen. ~

kaunis, elävästi selostettu ja kirjoitettu, todentuntuinen.

Mietinpä hetken, että jos koko runo on kursivoitu, niin kannattaakohan sitä kursivoida ollenkaan. Mutta ehkä se sopiikin, tekee hauraan näköiseksi. Otsikosta pidin eniten.

 

Käyttäjän kaikki runot