Lehtikultaa

Runoilija ithriny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Forgiveness is not for sale, nor is the will to forget
 

Koivu varistaa lehtikultaa
kuuran puhaltamaan maahan.
Sen kylki on musta ja valkoinen
kuhmurainen kuin vanhan miehen käsi.
Varisee säihkyvä, meripihkainen hehku
kruunuton kuningas
oikoo kohmeisia oksiaan.
Verkkaisesti virtaa mahla
alla karhean kaarnan.
Se kätkee keväänhehkuisen sydämen
humalluttavan soinnun:
Panin huilu, lehtien humina.
Iäkäs harvahapsisella latvallaan
vanhuksen varmoin, hellin sormin
hivelee taivaan kalpeaa poskea.

Selite: 
Tuokiokuva syksystä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot