Belinda

Runoilija ithriny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Forgiveness is not for sale, nor is the will to forget
 

Unohda vuosituhantinen häpeäsi,
Eevan tytär,
hylkää sen ankara viitta.
Silmäsi peilaavat päilyvää vettä,
hohkaavat hipaisusta
yhteen punoutuneiden varsien.
Sananjalat suutelevat jalkapohjiasi,
valo hopeoi
selkäsi kaaren.
Sinussa on kauneus
käärmeen
ja Jumalan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, ylväs runo.

 

Käyttäjän kaikki runot