Ihmistahra

Runoilija ithriny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Forgiveness is not for sale, nor is the will to forget
 

Lyö minua suuhun vasaralla
iske murskaksi leukaluuni.
Lyö tomuksi kallo ja hampaat,
maan tomuksi, josta minut muovattiin.
Iske tylsät kiilat silmiini
ja sammuta maailmaa särkevä valo,
jonka kiilat viiltävät
leikkaavat auki mustan maan,
valkean ihon ja lihan.
Lyö minut rikki,
tee minusta kimppu sykkivää kipua.
Muserra minut, jotta voin sinua vihata.
Tee minusta uhri, ettei minun tarvitse
itse itseäni kiduttaa.
Anna suunta polttimeni liekille:
vaihdan kuvitellun kivun oikeaan
minä päivänä hyvänsä.
Särje tämä vammautunut kuori
murskaa se lattialle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot