Carpe diem

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 

Kasvoin oman elämäni jöröjukasta
tuhkimotein, prinsessaunin
mörököllimuottiin.

Maistoin kaikkia omenia
hyviä ja pahoja
matoisia ja puhtaita
ahnein käsin.

Eivät valkoiset hevoset
olleet minua varten
ja saippuakuplasta
puhalsin prinssin ilmaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei muuta kuin laskusilta alas, ja välipäivämarkkinoilta hakemaan kuninkaalle kunnon vaatteet.

Kyllä sitä äimänkäkenä äljöttää, kun miettii kasvua.

VAU.

Ei muuta. :)

Valkoiset hevoset ovatkin loppupeleissä aika tylsiä. Eikä niitä olisi ilman mustia hevosia.

hienoa, totuutta...
naiivin elämän loppu...

 

Käyttäjän kaikki runot