noita-akka

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 

Huusin

R R R R
A A A A
K K K K
K K K K
A A A A
U U U U
T T T T
T T T T
A A A A

mutta sanani
vääristyivät matkalla
ivaksi, arvosteluksi
kateeksi, pilkaksi, vihaksi.

Sammakkokin muuttui
suudelmalla prinssiksi
ei prinsessaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oho, aito, mutta hyvin hauskasti toteutettu runoteos..

Tämä runo herätti ajattelemaan viestinnän monimutkaisuutta, lähettäjää ja vastaanottajaa. Kiva kun olet taas linjoilla.

Tämä on upea runo!

VOIMAKAS!

Tämä runo upposi mieleeni. On ihanaa, että on olemassa Noita-Akkoja ihania prinsessoja.

pidin tästä...kovasti

ryppy rakkaudessa tuo monellaista väärin ymmärrystä...ajatuksia herättävä on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot