Joululahja

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 

Miten paketoisinkaan
yhteisen ajan, lasten naurut
intohimoiset suudelmat

Kultaisin rusetein
timanttisin ruusuin
tai
kiinnittynein sormin
pehmein huulin?

Laulaisinko lahjat puusta
neulasiksi kuusen alle
heliseväksi tähtisäteeksi

yhteen ainoaan pakettiin
pukittomaan konttiin
porottomaan rekeen

polun päähän
kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis ja ajatuksia herättävä. Pidin tästä - vaikka jouluun on vielä monta päivää:)

Aivan upea jouluruno

Parhaat lahjat lienevät niitä, jotka eivät tule paketeissa. Luulen että tällä runolla olet kuitenkin onnistunut paketoimaan nuo kaikki kauniimmalla mahdollisella tavalla.

Viime talvena jolloin niin moni asia meni ohi,
meni tämäkin minulta. Siispä nyt ettei milloinkaan.... :)
Hieno runosi, kipeitä kysymyksiä, miten saisi sanottua, tehtyä,tunteensa näytettyä...tallennettua kaiken tärkeän (ja silti elettyä hetkessä...)
Tällaista toi mieleeni tämä joulurunosi näin kesän keskellä !

 

Käyttäjän kaikki runot