Uskonto

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 

Pelot piirsin hiileen
feenix-linnusta unelmat
järjestä jumalan
tieteestä selitykset
kumarsin pakanoita
tanssin vaatteetonta valssia
taivasta katsoen silmiin
ristissä ruohomatolla
ilman täytettä

Onko siellä ketään?

Selite: 
omia töitä ei pitäisi selitellä, mutta tämän runon avainsanana on uskonnon ja tieteen paradoksi, joka usein pukeutuu kliseisen lopun kysymykseen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa sanojen käyttöä. Sisältä herättelee syviä kysymyksiä.

Pohdiskeleva hieno runo.

Loistava! Tykkään!

On hyvä pohtia....kuten tässä runossasi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE!

Uskonto antaa lähes aina kysymyksiä.
Maailmasta löytyy tuhansia uskon suuntia.
Tiede selittää mutta aina ei tiedä mitä selitys
tarkoittaa ja onko kaikella todella tarkoitustakaan.
Runosi on hieno kuin myös kysymyskin.

Kiitos.

Ihan hyvä.
Vaikka uskonto ei ole minun juttu.

Paljon sanoja joita runoissa ei yleensä käytetä, ja se tekee tästä erityisen ja kauniin ! Ajatus on loistava ja toteutus vielä parempi.

...niin onko..
suurta kysymystä runossasi!

Kyllä moni pohtii vastaavia kysymyksiä

Rohkea runosi jotenkin latistuu lopun kysymyksellä. Kokeilehan muunlaisia lopetuksia, toisenlaisia kysymyksiä, jotka eivät ole ihan noin arvattavissa... miusta lopputulos paranisi entisestään.

Sydämelliset onnittelut.

Niinpä...suuria pohdit, ikiaikaisia kysymyksiä, ilman vastauksia.
Pidin tunnelmasta tässä.

Mielen eteerista tutkimista selittamattomasta.
onneksi olkoon!

 

Käyttäjän kaikki runot