Neulan viemä

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 
Ystävyys on pelkkää murhenäytelmää 
tai sääliä
jos ei,
armoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No huh,huh..osuma!! :)

Niinpä, armoahan se, lahjaa ja onnea.
Hyvä ajatus.

Upea totuus. Armoa tarvitaan ihmissuhteissa sekä toista kohtaan että itseä.

Huh.. tässä pläjäys pohdittavaksi. Upea runonen!

niin, sinä olet pohtinut tätä asiaa, sen huomaa, sääli on kaikista pahinta, armonkin ymmärtää

mietityttää

 

Käyttäjän kaikki runot