Mykkä rakastaja

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 

Silmäsi puhuvat paljon
huulesi eivät lainkaan.

Sinulla on kieli,
ilmeikäs kuin kaksi kiinaa.
Hienostunut rypistys
(jonka vain minä huomaan)
asennon vaihdos, kulku, ele.

Kosketuksen taitavuus
muodostaa viimeistellyn esineen,
aarteen tuohesta tai kullasta,
joissa on sinun tuoksusi.

Uninen olemuksesi hyrisee iltasatua
käsiesi sointu kupeellani
vapautuu lauluun.

Elämän väitöskirja
rakkauden kielitieteestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikaisevan kaunista... huumoria unohtamatta! Ihana!

Upea eroottinen lataus heijastuu hienossa runossa,Mahtava!

Loistavaa Taratar, hieno runo.
Kevät herättelee henkiin...
monta hienoa kohtaa, kuten nyt nuokin ensimmäiset kaksi riviä sekä iltasadun hyrinä.
Taitavaa, pidin :)

Juu todella värikästä tekstiä. Osoittaa kirjoittajan taitavuuden. Niin monia hienoja yksityiskohtia etten lähde niitä erittelemään. Totean vain että pirun hieno paketti.

Pidin - en osaa sanoa miksi sen eritellymmin, tiedän vain että olet taitava sanakäänteissäsi!

kaunis tunnelma runossasi ...

aivan uskomattomia kielikuvia runossasi...
:), kiva "tavata" pitkästä aikaa!!!

Siis tämä on todella upea Runo. *lukee uudelleen*. Nokkelaa, erityisesti tuo viimeinen säkeistö.

 

Käyttäjän kaikki runot