Hääjuhla

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 

Häävieraat pastilleissa
ja harsokääreissä
morsiamen ryöstö
kakku
valssi
viimeisetkin juopuneet lähtijät.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo tämä

Tämä tavoittaa jotain semmoista... että ei osata juhlia poiketen semmoisista ihme kaavoista, ... tavallaan juhlitaan vain velvollisuuden tunnosta?

 

Käyttäjän kaikki runot