Haavoittunut enkeli

Runoilija Taratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 10:23

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 Tavoitteellinen "runoleidi"
paperipainojen alla
rekrytointihaastattelujen väliajoilla
korporaatiokerroksissa.

Puhui pomoni usein
tiivistä tyttö tiivistä
ja minä vain selitin.

Matkustin monia vesiä
univelkaa ja asuntovelkaa
mieheni sopeutujan koloissa
mutkittelimme maasta toiseen.

Perhe perässä, kynä kädessä
haaveita ja päiväkirja 
kumpikin kesken.

Runosuonen löysin
muoviselta kirjainmatolta
iskin sanojen verivirtaa
oivalluksen ilokseni.

Eilen Singaporessa
välillä kotona
Kiinassa kirjoitan 
runokuvakirjaa. 
 

Kuulin katumuksen
Ymmärsin ylätajunnan pursuvien soiden
merkilliset olennot
He kuiskivat kemian kieltä
atomeja ja molekyylejä
yhtälöitä ja tunnevärinöitä
ilman didaktisia elementtejä
Syntymälahjana

Omatunto kasvoi
haravoidulla rämeellä
oppaana
langenneelle lapselle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sydämeen asti kolauttava runo,
niin elämä antaa..
tähän jäin koukkuun...

Ku itte tekee ja itte maalaa,
ni tietää mitä saa.
Monta onkin juhlijaa ja gaalaa,
joitain kutsuu maa.

 

Käyttäjän kaikki runot