Jos olisit tässä nyt

Runoilija 280a62a807d9b81fcb8a01ecc5e76c08

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chelifer cancroides
 
   Suutelisin
kasteen kasvoiltasi,
arjen iholtasi,
huuliisi hymyn,
silmiisi valon,

suutelisin
iltasi pehmeäksi,
yösi lämpimäksi.

   Suutelisin
surusi sulkeutumaan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaonis tunteelline runo!
Tummosija suutelmija sitä mon immeine tarvihtis.

Kaunis, suloinen, hieno runo.

Erittäin kaunista!

Eipä sitä enää kauniimmin voisi tuotakaan sanoa, on runo niin vahvasti mukaansa ottava ja mieleen jäävä.
Todella suuri rakkauden viesti kulkee sen mukana.

Kaunista runoutta, taidokkaasti luot tunnelmaa joka vie mukanaan :)

Niin,
kunpa jos-sanaa ei olisi ollenkaan :)
No.
Runosi on Hyvin Kaunis.
Lukijaan Vaikuttava Tunnelma <3

Sulokasta lemmen kaipuuta kertakaikkisen aistikkaan viettelevästi runoiltu!

Jonkun onnellisen ilta on pelastettu :)

Hyvin kaunista ja herkkää --- kiitos!

Tosi kaunista minunkin mielestäni, hieno runo. :)

Erityisesti tuo lopetus muun ohessa, tuli lähelle *Kiitos

Kaunis, ihastuttava runo

 

Käyttäjän kaikki runot