Viidet kasvot

Runoilija 280a62a807d9b81fcb8a01ecc5e76c08

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chelifer cancroides
 
Menet ulos tulet sisälle
   istut seisot komentelet

      Puhkeat silmusta lehdeksi kesään

Makaat sängyssä odottelet tuntikausia
haukottelet päivääsi pitkästyneenä
   ymmärrätköhän kiireestä mitään

      Sadat läheisyytesi kuin veden

Kaivaudut peiton alle alta pois
kuljet jääkaapin ja sohvan väliä
   kuin maailmassa ei muuta olisi

      Olet hiljainen lohdutus -
      kaipaus ja täyttymys

Sihiset sähiset puhiset tuhiset
mulkoilet kulmiesi alta
   eikä salaisuuksiasi tunne kukaan

      Yhä käperryt itseesi kärsivä lehti

Ja fiksu (melkein) kaikkien kaveri
tarjoat aina muille ensin
uhraudut odotat otat sen mitä jää

      Kukit huomaamattomana hymynä
      keväästä syksyyn syksystä kevääseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ompa perusteellisen tarkka ja osittain hiukan humoristinenkin kuvaus (veikkaan puolisoa, elämänkumppania, ei oma lapsi kuitenkaan) henkilöstä, joka vaikuttaa oman elämän iloihin ja suruihin päivittäin.

Tässä tapauksessa uskoisin kyseessä olevan miehen, vaikka viimeinen lause sopisi hyvin myös naiseen.

Pirun hyvä kuvaus tämä runo, kuinkahan mahtoi analysointini siitä onnistua.

hieno tunnelma

pidin

Hieno, mielenkiintoinen runo. Tykkään kovasti.

Taitavasti aseteltua jännää kuvailua, tykkään.

Kaunis mutta surullinen. Ajatuksia herättävä

Tämä on hieno! Jotenkin niin kuvaava ja tarkkakatseinen.

 

Käyttäjän kaikki runot