Chelifer cancroides

Runoilija 280a62a807d9b81fcb8a01ecc5e76c08

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chelifer cancroides
 
Olen valeskorpionien aatelia,
ainoa joka osaa aakkoset.
Vanhojen kirjojen tuoksua rakastan
   koko kahden millimetrin pituudellani.

Kuljen kirjaimissa
ja kirjainten välissä,
sanasta sanaan tutkin
   kellastuneita sivuja.

Napsuttelen myrkkysaksiani,
   ne minussa eivät ole rekvisiittaa,
ja poimin pölypunkkeja pois poluiltani.
Pesän rakennan silkistä
lempikirjainteni joukkoon.

Olen valeskorpionien aatelia
   ja arvokas eläjä,
ainoa joka osaa aakkoset.
Selite: 
Chelifer cancroides - kirjaskorpioni
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo otuksesta jolle on annettu hieno nimi "chelifer cancroides". Jos ei ole ennen kirjoitettu runoa kirjaskorpionille, nyt on. Hyvin rakennettu runo, ehjä ja toimiva kokonaisuus; herkullinen lukuhetki etenkin tällaiselle vanhalle keräilijälle, josta paikallislehti teki kokosivun jutun otsikolla "Keräilijä asuu kaksiossa 20 000 kirjan kanssa".

Outoa mutta kovin kiinnostava

jännä ja otteessaan pitävä runo. diggailen.

hyvin napsuttelet
pölypunkkien pelkoa kasvatat
arvokkaasti kirjaimia kohtelet

kellastuneet sivut restauroit
saksiesi pienellä myrkkytipalla
valeskorpionien aatelinen

sanojen hallitsijasuvun perillinen
tasavallan lausepresidentti!

:)

Mainio, hyvä runo

Erikoinen ja jopa hyvin pikkutarkka kuvaus kyseisestä liikkujasta.

Kivasti runo ottaa lukijan matkaansa ja kuljettelee pitkin sivuja loppuun asti.
Hyödyllinen kumppani saattaa jopa olla.

 

Käyttäjän kaikki runot