Kaupungin yö

Runoilija 280a62a807d9b81fcb8a01ecc5e76c08

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chelifer cancroides
 
Lämmin, lempeä ihminen,
tässä pimeydessä
on vain kuun kalvakka valo,
kerrostalojen viidakko,
mustana tuijottavat ikkunat.

Lämmin, lempeä ihminen,
ota syliisi tämä yö,
ota syliisi... Ota juuri nyt.
Keinuta hiljaa hämärässä,
pelkäämättä -

Et saa ajatustesi kuiskailusta selvää,
mutta ole rohkea, avaa kätesi,
ota syliisi pimeys, kuun kalvakka valo,
ota syliisi tämä yö. Ota.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea kutsuva runo pimeyden keskellä. Kiitos!

Kaikki on silloin helppoa kun sen osaa kuten tämäkin.
Ilman mitään erikoisia, jopa asiaan kuulumattomia koristeluja, on tämä runo niin täynnä vaikuttavuutta ja taidokkuutta, että kaikki lisä olisi tähän haitaksi.
Kaikki toistotkin ovat siihen kuuluvia ja sen annin rikkautta lisääviä, ilman niitä tämä ei olisi näin herkkä "Kaupungin yö"n kuvaus.

Pidän paljon runoistasi.

Yön syli voi olla hellä, kun sen antaa lempeästi hemmotella. Rohkaisevia sanoja runosi. Kiitos

Runoilijan sen laittaa kaupunkin yon sävelen soimaan, mitä minä iloista toista... Runo on niin hella

Jotain lämmintä ja turvallista kaiken keskellä.

Kaunis, kutsuva/kehoittava runo... hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot