Kitara

Runoilija 280a62a807d9b81fcb8a01ecc5e76c08

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2015

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chelifer cancroides
 
Kitara I

Kenelle soi nuoruutesi
   Love Is Blue,
sormiesi hyväily
kitaran kielillä...

Kuka makasi
alastomana vuoteella
alastonta vartaloasi ihaillen,
kun huone oli hämärä,
   ja yhteistä aikaa vielä vähän jäljellä...

Ketä äänesi hyväili,
   ketä silmiesi sinisenä palava rakkaus?

* * *

Kitara II

Vielä kuolinvuoteellani
haluaisin kulkea Puuvillapellot,

kuulla äänessäsi ruoskan sivalluksen,
mustien käsien ahkeruuden.

Vielä kuolinvuoteellani
toivoisin näkevän sormiesi
   hyväilevän kitaran kieliä

kuin hyväilisit minua

   viimeistä kertaa.
Selite: 
Love Is Blue (Paul Mauriat)</br> Puuvillapellot, alkup. Cotton Fields (Huddie Ledbetter)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin kohtalokasta. Hienoa ja taitavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot