Ruohikon huurtuessa

Runoilija aamukaste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2013
Viimeksi paikalla: 23.11.2015 17:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1995

 

Voisitko antaa minulle tilaisuuden
yrittää
tai pelastaa sinut, meidät
Vaikka kesän viimeiset auringonsäteet ovat menneet
Ja asfaltti on kylmää

Voisitko katsoa minua silmiin
ja hengittää
Tai laskea kätesi hennoille käsivarsilleni
Vaikka arvet eivät katoa milloinkaan
eikä huurun läpi näe selvästi

Toivoisin sinun muistavan, kuinka
laskeutuvan lentokoneen
punaisina vilkkuvat valot heijastuivat
meren pinnasta
talojen peltikatoista
suihkulähteistä

sinun silmistäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteiden täyttämä.

Kaunis ja koskettava runo!

kipua
paljon keskeneräisiä asioita käsiteltävänä
kaunis on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot