Sokeus

Runoilija aamukaste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2013
Viimeksi paikalla: 23.11.2015 17:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1995

 

En nähnyt mitään
Ja minun oli hyvä olla
Olin yksin, enkä saanut toivoa enempää

Harmaat pihlajanoksat puhkeamaisillaan lehteen,
Talven jäljiltä lakoon painunut keltainen heinä

En nähnyt mitään, mutta tiesin niiden tarkkailevan minua

Pehmeään maahan painautui kenkäni kuva,
selvärajainen ja tarkka, virheetön - sitä minä en ollut

Kuitenkin ennen kesää jälki pyyhkiytyisi pois,
useasti,
aivan hiljaa,
kuin sitä ei olisi koskaan ollutkaan

Ja vaikka en nähnyt mitään, näin kaiken
Sillä olin avannut unelmani tuntemattomille
Halusin nähdä liikaa ja muutuin sokeaksi

Tiesin etten voisi jatkaa näin, enkä voinut lopettaa
Silmät puhkottuina harhailin pimeydessä
Tuuli ja sade pyyhkivät jälkeni mennessään

Enkä enää halunnut nähdä kadotettuja haaveitani,
En voinut kuin jäädä

Välinpitämättömyyttä seuraa unohdus

Ja unohtuneena

minun oli

hyvä

olla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot