Mielenkääntötemppu

Runoilija aamukaste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2013
Viimeksi paikalla: 23.11.2015 17:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1995

 

Kriittinen silmäys
Palellessani illalla peilin edessä
Suihkun jälkeen eteisessä
Raskausarpien muodostama marmori
Märät hiukset takkuisina
Kylkiluut näkyvillä
Kylmä vesi notkoselkää pitkin
Oivalluksia
Ehkä tämä onkin ihan hyvä näin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä oivallus :)

 

Käyttäjän kaikki runot