Keskeneräinen

Runoilija aamukaste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2013
Viimeksi paikalla: 23.11.2015 17:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1995

 

raapivat kenkäni maata
hiekkaa päällä asfaltin
järven kimmellys, häly kaupungin
jää taa
juoksen lujempaa
en kääntyä saa
sydän rinnassa pistää kovempaa
en tahdo hiljentää
kun kuulen askeleesi kaikkialla
puiden varjoissa,
olen vihdoin katseesi ulottumattomissa

ja pahimpia ovat aamut
joina sattuu niin etten voi hengittää
kultaisen kissan tassu osoittaa pohjoiseen
olen hetken aloillani, kello tikittää
tahdon vastauksen moneen kysymykseen
maistelen tyhjyyttä,
se piirittää

joskus, vielä joskus, koittaa kahdeskymmenes sunnuntai

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot