Kauan sitten

Runoilija aamukaste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2013
Viimeksi paikalla: 23.11.2015 17:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1995

 

Kerran kauan sitten
mä kuulin äänesi

Kerran kauan sitten
sä avasit silmäni

Näin vihdoin kuinka tulit mua vastaan.

Kerran kauan sitten
sä olit mun omani

Kerran kauan sitten
mä olin sun onnesi

Sä silloin kerroit kuinka paljon mua rakastit.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot