Syyssade

Runoilija aamukaste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2013
Viimeksi paikalla: 23.11.2015 17:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.4.1995

 

Saapui syksy, ja syksyn mukana sinä
Sateen ääni kantautui avoimesta ikkunastani,
vaahteranlehtien kellastuessa,
mäyrien kömpiessä talviunilleen.
Vaikka et uskonut, odotin sinua.
Missä ikinä olitkin.

Ja saapui yksinäisyys, epätoivo, pimeys.
Kaikki kiertyi lokakuun tummaan syleilyyn.
Epävarmuuden painostus,
päättämättömyys - sinä vai hän
Rehellisesti, en tiennyt.
Kääriydyin syvemmälle huopaani.
Huokasin hiljaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot