Kevätkukkia ei kuolema kaipaa

Runoilija Fruu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pysähdy maailma, olen pudonnut! Koukeroinen kieli minut hukutti, vaikka sanoja vailla on suu. Musteen tahrimat sormet ovat heikkouteni, vahvuuteni ja rakkauteni.
 

Halveksittu syksy ja vihattu talvi taas saavat toisensa uudelleen
kun vuosi kääntyy pimeään ja tähtien kylmä valo tuo roudan.

Pari kaunis, muiden niin rakastama jo makaa haudassaan
alla lumen, alla maan, ja silti

ja silti he vielä versoina nousevat, mutta ei vielä

ei vielä, sillä kuolemassa kauneus jota pimeys kumartaa.

Suloisenkatkerana levittää siipensä ja syleilee kuurankukkia,
murrettuja värejä joita pakkanen hyväilee ja alastomia oksia.

Säälien, koska pimeyden rakkaus niin pitkä, niin lyhyt,
eikä mikään juhla ole ikuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin menee vuosien kiertokulku. Jokaisella vuodenajalla on oma viehätyksensä

 

Käyttäjän kaikki runot