Yön sini, vesi, taivas

Runoilija Fruu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pysähdy maailma, olen pudonnut! Koukeroinen kieli minut hukutti, vaikka sanoja vailla on suu. Musteen tahrimat sormet ovat heikkouteni, vahvuuteni ja rakkauteni.
 

Pehmeä taivas sua tavoittelen
kun katseella yön sineen soudan

Vesi tumma on kaunis ja arvaamaton
sini synkkä ja loppumaton

Ääni yön on kuin henkäisy kuun
mikä tuudittaa haaveiluun

Vesi synkkä, vesi kaunis, vesi vaarallinen
sinun pauloihis vajoa en

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot