Kissankultaa vaikka toivoin minttua

Runoilija Fruu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pysähdy maailma, olen pudonnut! Koukeroinen kieli minut hukutti, vaikka sanoja vailla on suu. Musteen tahrimat sormet ovat heikkouteni, vahvuuteni ja rakkauteni.
 

Al Johnson soi radiossa ja hymyillen minä hengitän savua lipuen vallankumoukselliselle vuosikymmenelle, vaikka se onkin valetta kiiltävää katinkultaa ja valetta on sekin että minä sinne lipuisin HAHAHAHAHAA!

Tanssissa koristeellinen koruni menettää sulkansa, mutta ei se mitään vaikka itkisin tuhansia äärettömyyksiä surren koska sitähän en tee ilman sinua ja sinne on vaikea askeltaa koska se on silkka mahdottomuus.

Korot kopisevat vaikka leijunko ilmassa? Huulipuna tekee kauniiksi ja huulilta liukuu se poskelle kaulalle maalauksen synty tässä hetkessä. Ei voi mutta on se.

Tanssi on pyörimistä ympäri ympäri kultaisilla koroilla jotka leijuvat kannattaen minua paljastaen totuuden. Kissankulta matkii glamouria, mutta minä vaadin minttua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot