Halki ajan

Runoilija Fruu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pysähdy maailma, olen pudonnut! Koukeroinen kieli minut hukutti, vaikka sanoja vailla on suu. Musteen tahrimat sormet ovat heikkouteni, vahvuuteni ja rakkauteni.
 

Kisan kaipuu, kisan arvoitus,
kerro minulle missä, kerro milloin on elämäni tarkoitus.

Yhteys taian, leikki lumon
synnyttää kaiken eikä mikään ole totta (onhan, onhan?)

Jäiset kukat ja huurteinen nurmi
jääköön ikuiseksi rakkauden leikkikentäksi meidän

Sillä jos aika kuluu, kaikki kaatuu
haaveet muuttuu ja taika murtuu, niin

ainakin me olemme ikuisia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot