Ketun ansa

Runoilija Virvanliekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä syyskuun kylmän tuulen synnyttämä tyttö rakastin valoa ja lämpöä niin paljon, että katosin omaan pimeyteen.
 
Aamu-usvassa metsän kultaniityllä
minä kuljin kohti tuntematonta
nöyränä,
lumoutuneena

Sinä oranssin tuuhean häntäsi takana
virnistit minulle puiden takaa
ja sujautit pajupillisi liivin taskuun
kavalasti,
hiljaisena

Eikä minulla ollut hajuakaan
olit lumonnut minut
sävelmillä, jotka saavat minut
tanssimaan auringonsäteiden välissä

sinisilmäisesti
sinun syliisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykästyin.

 

Käyttäjän kaikki runot