Raparperitaivas

Runoilija Virvanliekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä syyskuun kylmän tuulen synnyttämä tyttö rakastin valoa ja lämpöä niin paljon, että katosin omaan pimeyteen.
 
Kaatosateen yllättäessä
suuren raparperin lehden alla
sinun kirsikkahuulesi
ja minun

Tasainen hakkaava tahti toi mieleen laulun
jota kuiskasit vasten minua
suuren raparperin lehden alla
kaatosateen yllättäessä
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot