Syntetisoitu ihminen

Runoilija Virvanliekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä syyskuun kylmän tuulen synnyttämä tyttö rakastin valoa ja lämpöä niin paljon, että katosin omaan pimeyteen.
 
Älä käske itseäsi
kun jumalat ovat vihaisia
äläkä pakota itseäsi hengittämään
ihmisten syntetisoimaa myrkkyä
anna itsellesi mahdollisuus
kasvaa kauniina, puhtaana
ja pudota itsesi reunalta
ennen kuin he kerkiävät säilöä sinut koeputkeen

ei ole normaalia
elää ikuisesti
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot