Saalis

Runoilija Virvanliekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä syyskuun kylmän tuulen synnyttämä tyttö rakastin valoa ja lämpöä niin paljon, että katosin omaan pimeyteen.
 
 Herättäisitkö sieluni henkiin,
jos auringon säteissä aamukasteessa
lehdon kehdossa
kanervien kumartaessa
leikkisin olevani
sinun kauriisi?
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita kielikuvia, hiukan mystisyyttä henkivä kaunis runo.

Upeaa! Voi kiitos kiitos! Kosketti ja riipas vielä syvemmältä. <3

Mahtava teksti.
Ihanat mielikuvat.
Olisin mieluusti jatkanut lukemista, vaikka ei jatkoa kaippaakkaan.

 

Käyttäjän kaikki runot