Sinä olet kaunis

Runoilija Virvanliekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä syyskuun kylmän tuulen synnyttämä tyttö rakastin valoa ja lämpöä niin paljon, että katosin omaan pimeyteen.
 
Ja ihmishälyn keskellä
puhe katoaa
Se vaipuu syvälle sisimpiimme
ja me vain tuijotamme
Tuijotamme ohi toisistamme.
ja vaikka haluaisin sanoa kaiken
en pysty siihen,
enkä saa

Sinä olet kaunis

Pystynpähän edes kirjoittamaan sen.
Selite: 
Minulla on ikävä sinua Tyttö auringonlaskun kultainen kehä silmissä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja herkkä teksti. <3
Toivottavasti hän saa lukea tämän.

WAU, toivon todella että,
Tyttö auringonlaskun kultainen kehä silmissä,
tuntee samoin.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot