Hiljainen varjo

Runoilija Virvanliekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä syyskuun kylmän tuulen synnyttämä tyttö rakastin valoa ja lämpöä niin paljon, että katosin omaan pimeyteen.
 
Haluaisin osata kertoa sokeille yltäkylläisistä väreistä
kuuroille yhden lauseen värähdyttävästä kauneudesta
mutta miten minä siihen kykenisin,
olen vain hento koruton heinä myrskyn silmässä
hiljainen tarkkailija, joka tietää enemmän kuin monikaan
kuka aaveeseen,
varjoon voisi rakastua.
Selite: 
Maailma on niin kaunis. Mutta kuinka kertoisin teille kuinka minä sen koen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lempeän lämpöinen on runosi sanoma ja siinä
on pohdinnan kauneutta myös.

 

Käyttäjän kaikki runot