Mitä olisimme nyt

Runoilija Virvanliekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja minä syyskuun kylmän tuulen synnyttämä tyttö rakastin valoa ja lämpöä niin paljon, että katosin omaan pimeyteen.
 
Ja minä kysyin itseltäni
tulenko koskaan näkemään mitään kauniimpaa
kuulemaan
maistamaan
tuntemaan
kuin sinut
ja toisinaan mietin
mitä olisimme nyt
rakastaisinko sinua ekspotentiaalisesti lisää
jos et olisi mennyt
pelännyt
hajottanut
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot