Poissa

Runoilija auringonlasku

Näinä hetkinä
​kun ikävän kipu
​tekee jälkiään
minuun

narsissit kukkivat

​Minä mietin
​miltä sinä
näyttäisit
tänään 
​saapuisitko uudelleen 
auringosta 

Nauraisitko
kuin aina ennenkin

​minun on niin
ikävä sinua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevät on ikävän aikaa monelle, kaunista kerrontaa
Hyvä runo kaipuusta
Keväällä kaikki on voimakasta, myös ikävä.
Herkkää ja tunteikasta isoa tunnetta.. Hyvin aikaan ripustettua.. Joku/jokin joka on kuollut?
Kauniisti olet luonut runon
herkän koskettavasta kaipauksesta.
Ikävä kevään iloa vasten, kiitos kauniista runostasi!
Surullista joka huokuu kaipausta, hapuilua mennen ja nykyisyyden ohkasaisella matolla matolla. Vielä ei ole aika lentää, sitä voi pudota ja loukata itsensä. Olen varma että sinä lennät vielä ja kirjoitat mitä matkalla näet. Niin surullista mutta vetoavaa, sanat.
Hienosti kirjoitettu kaipaus, rakkaus riipii sydäntä tässä.
 

Käyttäjän kaikki runot