Ajatusten sekavuus

Runoilija auringonlasku

Kun kynäni
kohtaa sinut paperilla

Ja minä
olen jälleen
hengissä


en tiedä
enää
kuinka kirjoittaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta ja intohimoa. Aina ei löydy sanoja.
Mainio runo!
kaunis runonen
 
Kaunis, sanat soljuvat mukavasti eteenpäin!
Aina ei löydy sanoja. Mutta hienosti ilmaisit sanattomuuden! :D
Siitä vuan, ihan niinkun minnäe tien. Harkanvarpaeta ristiin rastiin.
tuo alku, se on mahtava. kun kynäni kohtaa sinut paperilla. siinä on sanottu oikeastaan ihan kaikki tarvittava. koko teksti olisi voinut loppua siihen.
tässä runossa on hieno rytmitys

kohtaaminen
vaikutus
seuraus

kokonaisuus kuvaa hyvin tuota sisältä tulevaa tunne sekamelskaa missä kaikki haluaisivat tulla esille yhtäaikaa, mutta lopputuloksena lukko,
ihan omalla hyvällä nautittava ihana olo
Itseeni tämä heijastuu ongelmastani osata kirjoittaa mitään onnesta..
Haikea. Samaistun!
 

Käyttäjän kaikki runot