Olenko

Runoilija auringonlasku



Kuin tahtoisi
piirtää
vailla mielikuvaa

​Olla sekoittuneena
ajatuksiin

juuri niihin toisiin

​Kesätuulten 
vietävissä

​Nähdä askelmien
kulkua
ilman lohtua

​olenko minä onnellinen



oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. Miun mielestä, jos joutuu kysymäään onko onnellinen, niin silloin ei ole.. Teksti pohjustaa lopetusta hyvin
Olla onnellinen ilman lohtua..? Surullinen runo.
Upea, vähäeleinen ja puhutteleva..
Kiinnostavaa tekstiä. Hetken irti mielestään, olla yhtä arjen kanssa. Päästää melkein irti ja katsoa.
Lohdutuksen kehtoa keinuttavaa tarvii jokainen, runosi herkkää ja kaunista.
 

Käyttäjän kaikki runot