Oikea suunta

Runoilija auringonlasku

​

Sanot
​että huominen
on suuntana
parempi

​Ettei meillä
eilistä 
​ole ollutkaan

​Kuinka monta
ylämäkeä minun
pitää kestää,

jos ei tule 
alamäkiä 
sitä helpottamaan?



oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

vastatuuli  suhteessa jarruttaa samoin nuo mäet
Niin se elämä vaihtelee
ja suhteen kiemurat.
Melkoista tasapainoiluahan se elämä on.. Runon alunmukaanhan asiat pitäisi nähdä.. mutta mutta.. jos pelkkää ylämäkeä on, niin hiukan vaikea siihen on uskoa..
Herkkä hieno ote runossasi, elämää pisti miettimään.
Oivalluksesi on onnistunut ja saa elämän kestävän ponnistelun ylämäki ><alamäki kohti todellista näköalaa, tuntumaan helpommalta.
Onneksi elämässä on välillä helpompaakin, hyvä runo.

Tasaisella on helpointa kulkea... herkkä runo.
 
mielenkiintoista! itse olen ajatellut ettei myöskään huomista ole olemassakaan. siis vielä.
Tämän runon aran kysyvä henki todella pysäytti minut.. miten pidämmekään toista liian pitkään itsestäänselvyytenä. Toivottavasti vielä ei ollut liian myöhäistä..
 

Käyttäjän kaikki runot