Hetki

Runoilija auringonlasku


Ihosi tuntuu
niin lämpimältä

sopivalla tavalla 

turvallisen
karhealta

​minun 
vartalollani 

tässä hetkessä
huokauksesi
saa minut värisemään

intohimosta

auringon lämmittämällä
​sydämellä


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpimän romanttista
Kaunista.Pidin.
Hellästi taipuvat runoksi suloiset sanasi..
Sensuelli tunnelma.. Tunnelman intiimiys tekee lukijalle tirkistelijän oloa.. Tosin ei vaivautavasti
Näin se menee että iho on ensimmäinen kosketuspinta.  Auringosta lisälämpöä  sydämelle voi olla kohtalokasta.  Runo on kuin pieni kertomus. 
Intiimi runo, intohimon hetki.
Niin oman tuntuinen.. Vau..
Onpas kaunis, kiihkeä ja kuitenkin jotenkin rauhallisen tyytyväinen runo. Pidän.
Tämä on runoutta kauneimmillaan...eroottinen,mutta onnistut tuomaan lukijalle kuvan tunteista aidoista...pidän tästä​
Omalaatuista ja kaunista runonkerrontaa.
Sensuelli ja kaunis!
Kiihkeyttä ja hellyyttä samalla. Kaunis.
Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot