Nimetön

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

Mitään muuta minä en pelkää niin paljon, kuin sinua.
Sitä kun satutat minua, ja minulle läheisiä ihmisiä.
Hajotat olemuksellasi kaiken.
Katoa, katoa sinne jonnekin missä et aiheuta kenellekään pahaa.

Mene, mene jo.
En tahdo, että kukaan enää joutuu hajoamaan.
Tämä sattuu, hajottaa.
Laittaa pelkäämään liikaa.
Pulssi lyö liian nopeaa.
Tuntuu, kuin sydäntäni reivittään joka suuntaan.

Ihminen, joka on jossain mielin tärkeä, osaa satuttaa liian lujaa.
Se aine, joka pilaa sinut pitäisi tuhota.
Se rikkoo sinut, ja muut.
Parhain vaihtoehto olisi se, että menisit paikkaan parempaan.
Sieltä kaikki me voitaisiin muistella sinua ja hyviä hetkiä.
Se kun olet kokoajan läsnä, satuttaa.
Jos et olisi täällä, ei olisi enää pahaa.

Selite: 
Kertoo isästäni, joka sairastaa alkoholismia.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot