Se tyttö

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

Kuka on se tyttö jonka silmät on ruskeat,
kuka on se tyttö jonka silmät loistaa,
kuka on se tyttö jonka hymy vie jalat alta,
kuka on se tyttö josta oikeasti välitän?
kulta, se olet sinä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, hulluksi tekevää ihastusta ; )

realismia eli hyvä

Ihana runo, hulluksi tekevää ihastusta ; )

realismia eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot