Mikset sinä kuule minua?

Runoilija pelkääjä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2010
Viimeksi paikalla: 3.11.2017 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Hetken mielijohteesta sydäntäpurkava tyttö.
 

Ihan milloin vain puhumme,
minä kyllä kuuntelen sinua,
muttet sinä minua.

Asiat mitä kerron sinä vain sivutat
ja kerrot jälleen omias.
Toivottavasti joskus opit kuulemaan minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttua myös itsellekin. Hieno runo!

Joskus tulee vastaan tuonkaltaisia ihmisiä. hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot